Sæsonguide
- sæson
Knuste kartofler med ekstra kærlighed!
Kartoffelkærligheden fortsætter i stor stil og denne gang har jeg været i køkkenet igen og eksperimenteret videre på moderne klassikere.
Den klassiske opskrift knuste kartofler, hvor man koger kartoflerne først, giver dem et tryk, så de knuses, og så til sidst bages lækre i ovnen har fået endnu et ekstra trick.
Jeg har eksperimenteret videre og kogt kartoflerne i vand med eddike – som bidrager med sprødhed – i lidt længere tid, så man får den knust mere flade og dernæst kan ovnstege dem helt sprøde.
Det giver noget, jeg har døbt Cracked Fries.
Man får knasende sprød kant rundt om der, hvor skrællen sidder på kartoflerne – mens midten forbliver saftig og cremet.
En perfekt form for pommes frites, som både kan spises som tilbehør til sauce eller som dypper til dip og snacking!
Fang teknikken herunder:
2 portioner
Total tid:
1 time, 1 minut
Forberedelse: 0 minutter
Ventetid: 16 minutter
Tilberedning: 45 minutter