Fantastisk mad til bryllup – by Cortsen sørger for en uforglemmelig madoplevelse

Fantastisk mad til bryllup – by Cortsen sørger for en uforglemmelig madoplevelse

Et bryllup er en af livets helt særlige dage, hvor kærligheden er i centrum. Det er en fejring, der skaber uforglemmelige minder, og derfor skal maden naturligvis også være noget helt specielt.

Med by Cortsen ved roret er du garanteret fantastisk mad til bryllup, der opfylder alle jeres gastronomiske drømme. Bliv klogere på, hvordan by Cortsen skaber en uforglemmelig madopelvelse, der vil slå benene væk under såvel brudepar som gæster.

Har du også lyst til give dine børn en særlig konfirmation kan privat catering varmt anbefales som konfirmationsmenu . For ligesom du til dit bryllup vil værdsætte private catering , så vil børnene også værdsætte det til konfirmationen.

Mad til bryllup, der afspejler brudeparret

Det er en stor opgave at sammensætte bryllupsmenuen, for det er afgørende, at den ikke blot er velsmagende, men også matcher brudeparrets personligheder og præferencer. Derfor tilbyder by Cortsens erfarne og dygtige kokke at skræddersy en gourmet bryllupsmenu , der passer perfekt til brudeparret. Det sikrer, at maden til brylluppet ikke kun forkæler smagsløgene, men også afspejler parret og alle ønsker og behov til den store dag.

Hvad end brudeparret foretrækker klassiske retter, spændende smagssammensætninger eller noget helt tredje, kan menuen tilpasses for at imødekomme parrets ønsker. Mad til bryllup serveret af by Cortsen er en fornøjelse for ganen og en yderst smagfuld start på livet sammen.

Hjælp til gastronomien og alt det praktiske

Bryllupsplanlægning kan være en stressende affære, og der er et utal af opgaver, der skal løses, for at det hele kan gå op i en højere enhed på selve dagen. Derfor tilbyder by Cortsen at sørge for fantastisk mad til bryllup samt alt det praktiske, der følger med det gastronomiske indslag. Det indebærer borddækning, service, personale med videre. Brudeparret skal derfor blot slappe af sammen med gæsterne og nyde dagen med en enestående bryllupsmenu, der bidrager til den helt særlige atmosfære, som omgiver bryllupsdagen.

Afstemt vinmenu sammensat af fremragende sommelier

Den perfekte bryllupsmenu har naturligvis brug for en afstemt vinmenu eller en juicemenu for gæster, der ikke drikker alkohol eller foretrækker et alternativ til vinen. by Cortsen sørger for, at vinen eller juicen harmonerer med maden til brylluppet, så det tilsammen skaber en fantastisk gastronomisk oplevelse. Vin- eller juicemenuen er særligt sammensat af en af landets bedste sommelier og bliver serveret af en vintjener, der fortæller om vinen.

Den omhyggeligt udvalgte vin- eller juicemenu fuldender således menuen til brylluppet ved at komplementere den gastronomiske oplevelse. Lad dig inspirere til fremragende mad til bryllup hos by Cortsen og få udsøgte smagsoplevelser, der får alt til at gå op i en højere enhed på den store dag.

Næringsindhold pr. 100g Energifordeling
Energi kJ I varen A.D.T
Protein g % mindst 10 %
Kulhydrat g % ca. 60 %
Fedt g % højst 30 %
Kostfibre g   ca 30 g
Vand g