Sæsonguide
- sæson
Prøv disse lækre squashdeller som alternativ til almindelige frikadeller. De er vegetariske og supplerer din kost med ekstra grøntsager. De er nemme at lave og lækre både til den varme aftensmad og til frokosten næste dag.
2 stk squash, mellem størrelse
2 stk gulerod, mellem størrelse
1 stk finthakket skalotteløg
2 dl havregryn
3 stk æg
1-2 spsk hk persille
Salt og peber
Squash og gulerod rives fint. Bland det i en skål med finthakket skalotteløg, havregryn, persille, æg, salt og peber. Vend det godt sammen. Lad det stå i 5-10 min.
Smelt lidt smør eller olie på en medium varm pande. Lav “klatter” med en ske. Steg dem til squashdellen er blevet fast i siden og så småt er begynd at sætte sig på overfladen. Vend squashdellen og steg dem færdige.
Server dem lune til en god blandet salat med tzatziki og flutes. (Husk at tage et par stykker fra til frokosten dagen efter.)