Råvareguiden

TV-kokkenes bedste bøger med opskrifter

Står den på pasta og kødsovs igen i aften? Har du svært ved at finde på nye måder at lave spændende retter på? Så er det måske på høje tide, at du henter inspiration fra andre. Og hvorfor ikke søge hjælp hos nogle af de bedste danske kokke, der tordner frem på TV med spændende retter hver eneste dag?

Vi har set nærmere på de bedste bøger fra de danske TV-kokke, og vi har fundet frem til tre bøger med inspirerende opskrifter, som du bør prøve. Bøgerne findes både hos boghandlere og som e-bøger hos Bookmate, og indeholder masser af tips og tricks til, hvordan du laver god mad i hverdagen.

Holms mad – Claus Holm

Du kender formentligt Claus Holm fra TV 2, hvor han har optrådt som TV-kok på programmerne Go morgen Danmark og Go aften Danmark. I sin bog ”Holms mad” udleverer Claus Holm 85 skønne opskrifter på velsmagende mad, du kan bruge til både hverdag og gæst.

Rigtig mad – Thomas Rode Andersen (m.fl.)

Stjernekokken og forfatteren Thomas Rode Andersen har deltaget i adskillige tv-programmer, og er kendt som en af landets bedste kokke. I ”Rigtig mad” tager Thomas Rode Andersen sammen med Sommelier Thilde Jo Marberg og professor Arne Astrup udgangspunkt i sund og ernærende kost, hvilket også kommer til udtryk i bogens 80 opskrifter. En fantastisk bog for dig, der ønsker at spise sundt.

Danskernes mad – Anne Glad

”Danskernes mad” af TV-kokken Anne Glad er egentlig ikke en opskriftsbog, men derimod en sjov og underholdende gennemgang af det danske køkken. Bogen står i skærende kontrast til nutidens fokus på sund kost, og viser, hvad vi danskere i virkeligheden spiser. En anderledes bog, der understreger, at dine madvaner måske i virkeligheden ikke er så anderledes i forhold til naboens.

Del artiklen: